Месер Вардар Техногас ја освои наградата за трето место На овогодинешниот интернационален SHEQ- состанок на Месер Груп, кој се одржа во мај во Бад Зоден- Германија, по трет пат беа доделни SHEQ наградите за безбедност при работа,...

И оваа година Македонско-Германското стопанско здружение (DMWV) организираше фудбалски турнир за своите членови. Турнирот се одржа на 31. Мај во Спортскиот центар ФК Работнички, Градски Парк – Скопје. Во духот на светското...

На овогодинешниот меѓународен саем на металургија, електроника, неметали и градежништво, енергетика, обезбедување и заштита ТЕХНОМА 2013 кој се одржа од 15. до 19. октомври,  Месер Вардар Техногас учествуваше како и секоја...

Месер Вардар Техногас е во тек на имплементација на системот за заштита на животна средина ISO 14001:2004.

Превземете ја нашата Политика за заштита на животна средина....

Месер Вардар Техногас учествуваше и на овогодинешниот 38-ми по ред меѓународен саем на металургија, електроника, неметали и градежништво, енергетика, обезбедување и заштита ТЕХНОМА 2012 кој се одржа од 16. до 20. октомври. Покрај...

Displaying results 1 to 5 out of 20

1

2

3

4

Next >