Вести

21.04.11 Месер Вардар Техногас на МЕДИЦИНА 2011

Месер Вардар Техногас учествува на овогодинешниот 29. Меѓународен саем на медицинска, дентална и фармацевтска опрема, инструменти, потрошен материјал и лекови МЕДИЦИНА 2011 кој се одржува од 27.04.- 29.04.2011.

Повелете посетете...

23.03.11 Сертификат за акредитација на лабораторија за испитување на гасови, гасни смеши и подвижни садови под притисок согласно ISO 17025:2006

Лабораторијата на Месер Вардар Техногас за испитување на гасови, гасни смеши и подвижни садови под притисок, на 16 март 2011 година, се здоби со сертификат за акредитација согласно барањата на стандардот MKС EN ISO/IEC...

24.01.11 Сертификат за акредитација за инспекциско тело за пренослива опрема под притисок согласно ISO 17020:2006

Во декември 2010 година Месер Вардар Техногас се здоби со Сертификат за инспекциско тело за пренослива опрема под притисок согласно барањата на стандардот МКС EN ISO/IEC  17020:2006, тип Б.

Институтот за акредитација на...

04.11.10 Stefan Messer ја доби наградата "Focus for Excellence"

Stefan Messer, сопственик и директор на производителот за индустриски гасови - Messer, ќе биде награден за неговите постигнувања во претприемништвото со наградата за претприемачи "Focus for Excellence". Оваа награда се...

20.10.10 Месер Вардар Техногас на ТЕХНОМА 2010

Месер Вардар Техногас учествува на овогодинешниот 36-ти меѓународен саем на металургија, електроника, неметали и градежништво, енергетика, обезбедување и заштита ТЕХНОМА 2010 кој се одржува од 19.10.- 23.10.2010. Повелете...

Displaying results 11 to 15 out of 20

< Previous

1

2

3

4

Next >