Вести

01.10.10 Октоберфест во Скопје

„Aaagzapft is“-„тапата е отворена“ вака започнува секој „Октоберфест“ во Минхен, а во Македонија германската амбасадорка, госпоѓата Улрике Кноц, симболично ја отвори тапата на првото буре со пиво!Во автентична атмосфера под...

20.07.10 КАПИТАЛ информираше за посетата на Штефан Месер на Македонија

Во рамките на посетата на регионот, сопственикот на групацијата MESSER – господинот Штефан Месер на 30.ти јуни ја посети новата фабрика за CO2 во Меџитлија,...

02.07.10 Посета на Штефан Месер на Македонија

Сопственикот на германската компанија, господинот Штефан Месер и регионалниот директор за Југоисточна Европа, господинот Ернст Боде на 30-ти јуни ја посетија фабриката за призводство на течен јаглероден диоксид, на Месер Вардар...

18.08.09 Словенечки институт за квалитет и метрологија "SIQ"

На 14-ти и 15-ти август оваа година во Месер Вардар Техногас од страна на Словенечкиот институт за квалитет и метрологија "SIQ" беше спроведена проверка од страна на комисијата за сертификација на системи за управување....

18.05.09 Награда од Европската асоцијација за индустриски гасови (EIGA)

Во мај оваа година Месер Вардар Техногас ја доби по вторпат нагрдата од Европската асоцијација за индустриски гасови (EIGA). На седницата во Минхен оваа година нашата фирма доби сребрена награда за 10 години успешно работење без...

Displaying results 16 to 20 out of 20

< Previous

1

2

3

4