MESSER на ТЕХНОМА 2011

Месер Вардар Техногас учествува и  на овогодинешниот 37-ти по ред меѓународен саем на металургија, електроника, неметали и градежништво, енергетика, обезбедување и заштита ТЕХНОМА 2011 кој се одржува од
18.10.- 22.10.2010.
Повелете посетете не на нашиот штанд на Скопски саем во Хала 1 и запознајте се со целокупниот асортиман на нашите производи и новини кои ги нудиме.

Оваа година промотивно Ви го претставуваме чистењето со сув мраз – подетални информации и практични презентации можете да погледнете во Хала  2А.

Страна 1 од 2