Месер Вардар Техногас на ТЕХНОМА 2010

Месер Вардар Техногас учествува на овогодинешниот 36-ти меѓународен саем на металургија, електроника, неметали и градежништво, енергетика, обезбедување и заштита ТЕХНОМА 2010 кој се одржува од 19.10.- 23.10.2010.
Повелете посетете не на нашиот штанд на Скопски саем во Хала 1 и запознајте се со целокупниот асортиман на нашите производи.

Страна 1 од 2