Месер Вардар Техногас на МЕДИЦИНА 2011

Месер Вардар Техногас учествува на овогодинешниот 29. Меѓународен саем на медицинска, дентална и фармацевтска опрема, инструменти, потрошен материјал и лекови МЕДИЦИНА 2011 кој се одржува од 27.04.- 29.04.2011.

Повелете посетете не на нашиот штанд на Скопски саем во Хала 1 и запознајте се со целокупниот асортиман на нашите производи.