КАПИТАЛ информираше за посетата на Штефан Месер на Македонија

Во рамките на посетата на регионот, сопственикот на групацијата MESSER – господинот Штефан Месер на 30.ти јуни ја посети новата фабрика за CO2 во Меџитлија, Битола.

Страна 1 од 1