Технома 2012

Месер Вардар Техногас учествуваше и на овогодинешниот 38-ми по ред меѓународен саем на металургија, електроника, неметали и градежништво, енергетика, обезбедување и заштита ТЕХНОМА 2012 кој се одржа од 16. до 20. октомври.

Покрај целокупниот асортиман на наши производи и презентациите за чистење со сув мраз, оваа година промотивно ја претставивме нашата иновација ОXYGEN BAR.

Страна 1 од 2