Технома 2013

На овогодинешниот меѓународен саем на металургија, електроника, неметали и градежништво, енергетика, обезбедување и заштита ТЕХНОМА 2013 кој се одржа од 15. до 19. октомври,  Месер Вардар Техногас учествуваше како и секоја година досега.

Покрај целокупниот асортиман на наши производи, оваа година го промовиравме Фреонот (Fr R134A; Fr R404A; Fr R407C; Fr R410A) како нов производ кој го дистрибуираме и продаваме. Во план е  и изградба на полнилница за Фреон.

Страна 2 од 2