Трет турнир во мал фудбал

И оваа година Македонско-Германското стопанско здружение (DMWV) организираше фудбалски турнир за своите членови. Турнирот се одржа на 31. Мај во Спортскиот центар ФК Работнички, Градски Парк – Скопје. Во духот на светското првенство во Бразил, десет компании-членки на здружението ги одбранија боите на своите компании.
Месер Вардар Техногас учествуваше и оваа година на турнирот со своја екипа составена од вработените и членови од нивните потесни семејства.  

Страна 2 од 2